ELEMENTE STANDARDIZATE GAMM

GAMM este o companie cunoscută pentru grija și tehnologia cu care proiectează și realizează propria gamă de articole de mânere industriale, mânere și roţi de manevră, adunate într-un amplu catalog thenic. Succesul acumulat în 50 de ani de activitate și maturizat prin îmbunătățirea constantă a calităţii produselor, unit cu flexibilitatea operativă și rapiditatea serviciilor, a adus societatea la cele mai ridicate nivele de pe piaţă.

Astăzi mai mult ca oricând producţia GAMM se controlează și se rafinează cu acceași atenţie în timp asigurând un produs de un standard de calitate ridicat care se transferă în magazia sediului sau în depozitele externe, garantând clienţilor disponibilitatea imediată pentru o onorare rapidă a comenzilor. O reţea vastă de agenți asigură un raport constant de informaţii, actualizări și consultanţă clientelei.

Pentru a garanta cele mai variate exigenţe de realizare a produselor specifice, fie din Duroplast, fie din Tehnopolimer, GAMM colaborează cu cele mai notabile societăţi europene producătoare de materii prime și cu cele mai noi procese industriale de servicii tehnice şi de producție. Versatilitatea, calitatea, experiența și capacitatea tehnologică fac din GAMM partenerul vostru ideal în furnizarea de accesorii unificate de mânere industriale.