ROTI SI ROTILE INDUSTRIALE

Inventarea roții a fost probabil unul dintre cele mai importante momente în istoria omenirii. Deși s-a întâmplat cu foarte mult timp în urmă, chiar și astăzi, roata reprezintă un element de bază în toate planurile evoluției garantându-ne mişcare, eficiență și progres. Ea mişcă oamenii și mărfurile și face ca dezvoltarea societății sa meargă înainte.

Better Mobility. Better Life.

Acesta este motto-ul producătorilor de roți Tente. Peste tot în lume angajații tente îşi asumă responsabilități pentru a se asigura că lumea a făcut un pas înainte. Ei fac acest lucru cu o convingere și dedicație totală. Mobilitatea este esențială pentru o societate modernă și pentru toți indivizii ei. TENTE aduce contribuția la îmbunătățirea vieții oamenilor, a modului în care aceștia lucrează și a condițiilor de muncă.

Next Industry copercializează produse din gama de produse Tente, roți pentru scaune, pentru mobilier, roți design sau cu suport de oţel, pentru industria aeronautică (catering la bord), roți pentru carucioare supermarket, pentru paturi de spital şi multe alte tipuri, inclusiv accesorii.